Sponsorer

Pol Roger

1849 sålde den 18-årige Pol Roger sitt första vin till en handlare i sin hemby Aÿ. Detta var startskottet för en av världens mest kända Champagnehus. 1851 flyttade firman till Epernay och 1855 påbörjade Pol produktionen av Brut Champagne. När Pol dog 1899 var hans två söner Maurice och Georges redo att ta över verksamheten. Företaget hade redan då blivit erkänt.

Pol Roger är fortfarande familjeägt och äger idag 85 hektar vingårdar runt Epernay och dessa täcker 45 % av behovet. Resterande 55 % tas från Pinot-byar för att ge ryggrad åt vinerna. Produktionen är cirka 1,4 miljoner flaskor per år.

Winston Churchill ansåg att Pol Roger’s egendom i champagne var ”The most drinkable address in the world” och han myntade bl.a. uttrycket ”Champagne skall vara torr, kall och gratis”.

www.polroger.com

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.

I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företags- och investment banking utifrån ett fullservicekoncept mot företagskunder och institutioner.

Verksamhetens internationella prägel återspeglas i att SEB finns representerad i ett 20-tal länder runt om i världen. Koncernen har cirka 17 000 anställda.

www.seb.se


 

Hotel Skansen - Unna dig det bästa

Hotel Skansen ligger mitt i Båstad, ett stenkast från hamnen och med de världsberömda tennisbanorna strax intill. Hotellet har genom åren byggts ut till att bli en generös oas och en fulländad konferensanläggning där avkoppling och rekreation varvas med upplevelser och äventyr.

Under våren 2008 gick två av Sveriges mest anrika hotell, Hotel Skansen i Båstad och Sälens Högfjällshotell, samman och bildade Scandinavian Resort. Det nya konceptet bjuder på personlig service, hög kvalitet och unika miljöer där upplevelsen står i centrum. För mer information besök gärna

www.scandinavianresport.se

 

Poseidon Travel - Den Marina Resebyrån.

Segling – Kryssning - Europas kanaler

Följ med oss till Västindien, Söderhavet, Medelhavet, Asien, Södra oceanen med Antarktis, Norra Ishavet med Grönland, Island, Spetsbergen, Norge

Mer än 30 års erfarenhet

www.poseidontravel.se

 

Båstad Turism

När man väljer en plats att leva på, eller en plats att tillbringa sin lediga tid på vill man uppfylla drömmar och idéer. Tankar om det goda boendet, önskan om avkopplande och minnesvärda dagar tillsammans, visioner om frisk luft, hälsa, bekvämlighet och en bra tillvaro. Det vi alla önskar för vår lediga tid och semester gäller egentligen lika mycket för det vi vill kunna känna var dag. Just det är också vad vår trakt erbjuder.

www.bastad.com

 

Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande och mest välrenommerade advokatbyråer, med spetskompetenser inom områden som immaterialrätt, life science, TMT (telekom, media, teknologi) och processer. Lindahl värdesätter respektfulla relationer och förstår klientens behov av tillgänglighet och snabba besked, och håller fokus på att affärsmålen uppnås genom effektiva och innovativa lösningar.

Lindahl är en oberoende advokatfirma och har en omfattande internationell erfarenhet och kapacitet inom affärsjuridik, och ett internationellt nätverk av samverkande affärsjuridiska advokatbyråer. Lindahl har 360 medarbetare, varav 240 jurister, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro.

Lindahl har varit engagerat i ett större seglingsprojekt med en tävlingsbåt av modell TP52. Satsningen var ett samprojekt med teknikföretaget DataCom, och båten vann både SM i havskappsegling vid Sandhamn och stod som totalsegrare i ÅF Offshore Race (tidigare Gotland Runt).

www.lindahl.se

 

Kullaflyg

www.kullaflyg.se

 

KPMG

Fyra högst levande bokstäver. Vi begär inte att du ska veta vad de fyra initialerna i vårt företagsnamn betyder. Det viktiga är att du känner till att de idag står för ett dynamiskt kunskapsföretag. Med en ung, nyfiken och levande företagskultur. För att vara bäst inom vårt komplexa område måste vi bokstavligen ha Sveriges 1 600 bästa medarbetare. Så enkelt är det.

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Oavsett var i världen våra kunder är, har de alltid tillgång till vår samlade kunskap och erfarenhet - både lokalt och globalt.  Vi är specialiserade på att möta specifika behov från såväl stora globala företag och organisationer som medelstora och mindre företag.

www.kpmg.se